Facelift Dentistry, Sizi Daha Genç Gösterir

Kaynak: Facelift Dentistry Could Make You Years Younger

facelift+dentistry

ABD’de her yıl, 126.000 yüz gerdirme operasyonu yapılmaktadır.

Peki, aynı sonuçlara kesi ve ağrı olmadan da ulaşabilseydiniz?

Dişlerinizi değiştirmek, yüzünüzü değiştirmeniz için kilit bir seçimdir.

Doktor Sam Muslin, sağlıksız kapanışları ve çene pozisyonlarını analiz ettiği, patentli “facelift dentistry” uygulamasını sunmaktadır.

Laminelerde olduğundan farklı olarak, Venlay’ler bütün dişleri kapatmaktadır.

Venlay’ler ayrıca dişin uzunluğunu arttırarak yüzü gerer, böylece kırışıklıklar ve mimik çizgileri düzeltilmiş olur.

Dr. Muslin, böylece, hastanın çene pozisyonunu kalıcı olarak düzeltilebildiğini belirtmiştir.

Patients report improved digestion, improved speaking ability, less jaw pain, grinding, and headaches, plus reduced sleep problems.

Venlay’lenen hastaların sindirimi iyileşmiş, konuşma sorunları giderilmiş; çene ağrıları, diş gıcırdatmaları ve baş ağrıları azalmıştır, ayrıca uyku problemlerinin de önüne geçilmiştir.

Ancak, bu uygulama pahalı bir uygulamadır. Uygulamanın fiyatı 35.000$ ila 80.000$’dir.

Barbara adlı bir hasta, bu uygulamayı üst dişlerine yaptırmıştır.

“I had headaches, and my teeth were just wrong. They just didn’t fit my face,” she explains.

Barbara daha önceden baş ağrısı yaşadığını ve dişlerinin onu rahatsız ettiğini belirtmiştir.

Dr. Muslin ise bu oygulama ile hastaya daha iyi bir boyun hattı kazandırıldığını anlatmıştır.

Barbara artık baş ağrısı çekmemektedir ve görünüşü, kendisini artık rahatsız etmemektedir.

Barbara ileride alt dişlerini de yaptırmayı düşünmektedir. Bu uygulama ise genellikle, iki hafta sürmektedir.

MEDİKAL YENİLİKLER

ARAŞTIRMA ÖZETİ

KONU: FACELIFT DENTISTRY
RAPOR: MB # 3776

YÜZ GERDİRME: 2011 yılında yüz gerdirme uygulamaları, en yaygın ve ortalama olarak en pahalı kozmetik uygulama olmuştur.

Yüz gerdirme, ya da diğer adıyla ritidektomi, yüzdeki ve boyundaki, gözle görülebilen yaşlanma belirtilerinin giderilmesinin amaçlandığı bir cerrahi işlemdir. Bu uygulamayı seçen birçok kişi yüzünün orta kısmındaki sarkmaların düzeltilmesini, yüzünün alt bölgesindeki kasların gerginleştirilmesini, alt göz kapağındaki kırışıklıkların azaltılmasını, biriken yağların giderilmesini, burundan ağza kadar uzayan derin kırışıklıkların düzeltilmesini veya çenenin altındaki gevşek derinin sıkılaştırılmasını istemektedir.

Hasta ameliyata alınmadan önce, yüz gerdirme konsültasyonu yapılır. Güvenlik nedeniyle; ameliyatın neden istendiği, mevcut tıbbi durumları, daha önce geçirdikleri ameliyatlar ve kullanılan ilaçlar gibi konular, tartışılmalıdır. (Kaynak: http://www.plasticsurgery.org)

DENTAL HİJYEN VE SAĞLIĞINIZ: Ağız sağlığınız ile genel sağlığınız arasında güçlü bir bağ vardır.

Tedavi edilmemiş dişeti hastalıklarındaki bakteriler enfeksiyonu, vücudun diğer bölgelerine dağıtabilir. Hamile kadınlar özellikle risk altındadır. Bazı neo-dental durumların semptomları, ilk olarak ağızda görülür.

Diş muayenesi ile osteroporoz, vitamin eksikliği, ya da kanser ve diyabet gibi diğer ciddi sorunların belirtileri görülebilir. (Kaynak: http://www.1800dentist.com/regular-dental-visits/)

YENİ TEKNOLOJİ: Dr. Sam Muslin, hastalarına daha iyi bir diş sağlığı ve daha güzel bir görünüm sunmak için FaceLift Dentistry tekniğini geliştirmiştir.

Dişlere tek tek kron ve lamineler uygulamaktansa, Dr. Muslin patentli Venlay’leri ile tek seferde tüm dişleri düzeltmektedir. Önce hastaların eski kron ve dolgularını çıkaran Dr. Muslin, daha sonra hastanınyüzünü ve kapanışını değerlendirir. Daha sonra Venlay’leri kullanarak tüm arkı tek seferde tedavi eder.

Bu uygulama, cerrahi işlem veya dolgu gerektirmemektedir. Dr. Muslin, her hastaya özel Venlay seti çıkararak hastalalarının kapanışlarını ve yüz yapısını, en iyi seviyeye getirir.

Daha iyi bir görünüm ve arttırılmış bir diş sağlığı için, Dr. Muslin FaceLift Dentistry uygulamasını migren semptomlarını, horlamayı ve hatta uyku apnesi sorunlarını en aza indirgeyecek şekilde geliştirmiştir. (Kaynak: Dr. Sam Muslin)

Yorum bırakın